Tarjouskauppa perustuu siihen, että asunnon hinta määräytyy kysynnän mukaan. Kaupankäynti on kaikille osapuolille avointa. Ostajana sinun ei tarvitse pohtia, tekikö joku toinen asunnosta suuremman tarjouksen, sillä tehdyt tarjoukset ovat julkisesti kaikkien nähtävillä.

Oletko myymässä asuntoa ja haluaisit tavoitella parasta mahdollista hintaa? Yksi varteenotettava vaihtoehto on tarjouskauppa.

Mikä on tarjouskauppa?

Tarjouskauppa perustuu siihen, että asunnon hinta määräytyy kysynnän mukaan. Kaupankäynti on kaikille osapuolille avointa. Ostajana sinun ei tarvitse pohtia, tekikö joku toinen asunnosta suuremman tarjouksen, sillä tehdyt tarjoukset ovat julkisesti kaikkien nähtävillä.

Myyjän kannalta suurin hyöty on, että lähtöhinta ja julkiset tarjoukset luovat tavallista enemmän kiinnostusta kohteen ympärille. Tarjouskaupassa ostajien kiinnostus määrittää asunnon hinnan oikealle tasolle ja usein myyntiaika lyhenee merkittävästi perinteiseen kauppatapaan verrattuna.

Tarjouskaupassa asunnon myyjä voi itse valita, minkä tarjouksen hyväksyy. Korkein tarjous ei siis automaattisesti ole voittava tarjous.

Myymme vuosittain yli satoja asuntoa tarjouskaupan avulla, ja ammattitaitoiset välittäjämme antavat sinulle tarkempaa tietoa tarjouskaupan mahdollisuuksista ja etenemisestä.

Tarjouskaupan hyödyt

Moni asunnon ostaja ja myyjä saattaa karttaa tarjouskauppana myytäviä kohteita – ihan suotta. Tarjouskauppa on sekä myyjän että ostajan näkökulmasta järkevä tapa tehdä asuntokauppaa.

Tarjouskauppa on avointa ja läpinäkyvää kaupankäyntiä

Sekä ostaja että myyjä tietävät, minkälaisia tarjouksia kohteesta on tullut. Tarjouskaupassa ostajalla on mahdollisuus tehdä juuri oikeanlainen tarjous, eikä hänen tarvitse arvuutella sopivaa hintaa. Tämä säästää aikaa ja vaivaa sekä asunnon myyjältä että ostajalta.

Lähtöhinta ja julkiset tarjoukset houkuttelevat ostajia

Alempi lähtöhinta ja julkisesti esillä olevat tarjoukset houkuttelevat kiinnostuneita ostajia. Siksi tarjouskauppakohteet ovat usein hyvin suosittuja, ja niiden ympärillä käy kova kuhina.

Tarjouskaupassa valta on myyjällä

Asunnon tarjouskauppa ei ole huutokauppa. Asunnon myyjän ei ole pakko hyväksyä korkeinta tarjousta, ja hän voi halutessaan jättää kohteen myymättä.

Haluatko kuulla lisää tarjouskaupan mahdollisuuksista?

Jätä yhteydenottopyyntö >>

Haluatko kuulla lisää tarjouskaupan mahdollisuuksista? Jätä yhteydenottopyyntö.

Olen myymässä asuntoani ja haluan ilmaisen arviokäynnin. Haluan, että välittäjä on minuun yhteydessä.
Näin se toimii

RE/MAX Tarjouskauppa: Myynti-ilmoitus
1. Myyjä ja kiinteistönvälittäjä määrittävät asunnolle lähtöhinnan.

RE/MAX Tarjouskauppa: Ostotarjoukset
2.Ostajat esittävät tarjouksia kohteesta ja voivat ilmoittautua kohteen seuraajiksi. Tarjoukset esitetään myyjälle hänen kiinteistönvälittäjänsä kautta, joka toimii yhdyshenkilönä osapuolten välillä.

RE/MAX Tarjouskauppa: Tarjouskierrokset
3. Kun tarjouksia korotetaan, kaikki ostotarjouksen tehneet saavat automaattisesti sähköpostiinsa tiedon uudesta tarjouksesta.

RE/MAX Tarjouskauppa: Tarjouksen hyväksyminen
4. Asunnon myyjä voi hyväksyä tarjouksen sen jälkeen, kun se on ollut voimassa yli 44 tuntia.