Tarjoamme kattavan palvelun ja vahvan ammattitaidon uusien asuntojen myyntiin. Palvelemme rakennuttajia niin pienessä kuin isommassakin mittakaavassa.

Mitä voimme tarjota?

1.Kokemus ja osaaminen

Välittäjillämme on vuosien kokemus menestyksekkäästä asuntokauppojen tekemisestä. Jokaisessa RE/MAX-toimistossa on koulutettu uusien asuntojen kauppaan erikoistunut asiantuntija.

2.Lakipalvelut

Rakentamiseen ja uusien asuntojen myyntiin voi liittyä haastavia lainsäädäntöä koskevia kysymyksiä, jotka voivat koskea esimerkiksi sopimuksia tai vakuuksia. Kiinteistöihin erikoistuneet lakimiehemme auttavat monimutkaisissakin asioissa.

3.Uudistuotantoryhmä

Uusien asuntojen myyntiin erikoistunut asiantuntijatiimimme palvelee kaikkialla Suomessa. Ryhmä koostuu 25 kokeneesta kiinteistönvälittäjästä.

4.Rahoitus

Emme ole sidoksissa vain yhteen pankkiin. Teemme useiden rahoittajien kanssa yhteistyötä ja pystymme auttamaan niin pienten kuin isompienkin projektien rahoituksessa.

5.Myynti ja markkinointi

Myynti ratkaisee. Ei ole yhdentekevää, kuka kohdetta myy. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden vahvimman myyntiosaamisen. Tarjoamme asiakkaittemme kohteille Suomen laajimman internetnäkyvyyden sekä maailmanlaajuisen näkyvyyden yli 100 maassa. Oma markkinointiosastomme pystyy tuottamaan laadukkaat kohteen myyntimateriaalit joustavasti.

Etsimme jatkuvasti tontteja rakennuttajille – ota yhteyttä!

Olen myymässä asuntoani ja haluan ilmaisen arviokäynnin. Haluan, että välittäjä on minuun yhteydessä.