Oletko kokenut kiinteistönvälittäjä, mutta vanhat rutiinit kyllästyttävät? Tai oletko ollut jo hetken alalla, mutta tahdot urasi lähtevän kunnolla lentoon? Älä seuraa elämääsi sivusta. Seuraa unelmiasi RE/MAXilla!

Haemme kiinteistönvälittäjiä ja myyntineuvottelijoita sekä Tuusulaan sekä toimistoomme Keravalla. Arvostamme alan koulutusta (esim LKV), mutta olemme myös valmiit kouluttamaan uusia henkilöitä.

Ihan aina motivaatio, urakehitys tai taloudellinen menestys ei ole vain sinusta kiinni. Ihmiset ympärilläsi voivat joko nostaa sinua ylös tai painaa alas. Jos koet, että olet hyvä, mutta sinulla olisi kaikki edellytykset olla paras, voi olla, että on aika vaihtaa. Kun on aika vaihtaa, VAIHDA.

Lue lisää ja haewww.valitseremax.fi

RE/MAX Asuntoneliöt ja Asuntoneliöt 1 tarjoavat sinulle vielä enemmän etuja kuin muut; hyvät työkaverit, toimitilat keskisen Uudenmaan parhailla markkinapaikoilla, ammattitaitoinen tuki ja koulutus. Saat tukea työhösi, markkinoiden parhaat työkalut ja järjestelmät.

Kiinnostuitko?  Ota heti yhteyttä:

Jari Vähämäki, Yrittäjä MBA,LKV
050 555 9433 tai sähköpostilla jari.vahamaki@remax.fi

Kai Koski, Myyntijohtaja LKV, AKA
040 846 0099 tai sähköpostilla kai.koski@remax.fi

 

RE/MAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju, joka toimii yli 45 vuoden kokemuksella 100 maassa, yli 7900 toimiston ja yli 123 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja 11:ssä Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa. 
Suomessa ensimmäinen RE/MAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on Suomessa lähes 400 välittäjää 17:llä eri paikkakunnalla ja välittäjämäärä on voimakkaassa kasvussa. 

RE/MAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat välittäjille ja yrittäjille, jotta nämä voivat kehittyä omassa työssään ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle. Kaikkien välittäjien koulutukseen, niin uusien kuin kokeneidenkin, keskitytään jatkuvasti. Oman koulutuksen lisäksi kaikki RE/MAX-välittäjät suorittavat mahdollisimman laajasti Suomessa olevat kiinteistönvälitysalan tutkinnot.