Kruununhaka on Helsingin keskustassa sijaitseva kaupunginosa. Kruununhaassa on paljon historiallisia ja upeita jugendkerrostaloja. Ennen vuotta 1915 rakennetuissa kerrostaloissa olevat pienet kolmiot (n. 65–75 m²) ja yksiöt ovatkin alueen suosituimpia asuntoja.

Kruununhaka asuinalueena

Kruununhaka on pieni ja idyllinen paikka kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta. Kruununhaassa on noin 7 000 asukasta, ja alueelta löytyy kattavasti eri palveluja, kuten pieniä ruokakauppoja, ravintoloita, kauneudenhoitopalveluita ja pieniä erikoisliikkeitä. Myös Kruununhaan kulttuuritarjonta on laaja, ja alueelta löytyy lukuisia taidegallerioita.

Kruununhakaa kritisoidaan ajoittain huonosta julkisesta liikenteestä, mutta Kruununhakaa rajaavien Varsapuistikon ja Aleksanterinkadun ohitse kulkee useita raitiovaunulinjoja ja alueen läpi useita bussilinjoja. Asukkaille on tarjolla Helsingin kaupungin asukaspysäköinti, ja osalla taloyhtiöistä on omia autopaikkoja, joita voidaan vuokrata tai myydä osakkeenomistajille.

Kruununhaan välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Tervasaari, Kaisaniemi ja Katajanokka tarjoavat monipuoliset ulkoilu- ja leikkimahdollisuudet niin perheen pienimmille kuin koiratalouksillekin.

 

Asuntojen hinnat Kruununhaka

Kerrostaloasuntojen keskimääräinen neliöhinta Kruununhaassa on noin

6 500–7 500 e/m²

 

Asunnon osto Kruununhaka

Myytävät asunnot Kruununhaassa ovat kortilla – etenkin pieniä asuntoja tulee myyntiin harvakseltaan. Siksi uusien, itselle sopivien kohteiden tulleessa myyntiin on hyvä toimia nopeasti. Jos olet etsimässä asuntoa Kruununhaasta, voit myös tehdä kiinteistönvälittäjän kanssa ostotoimeksiannon. Näin saat asunnon etsimiseen ja mahdollisen asunnon oston hoitamiseen apua Kruununhaan alueen tuntevalta, ammattitaitoiselta välittäjältä.

Tällä hetkellä myytävät asunnon alueelta Kruunuhaka löydät asuntohaustamme >

 

Toimistomme Kruununhaassa

Array

RE/MAX Visio

Kiinteistönvälitys Visio LKV

Pohjoisranta 20 B
00170 Helsinki

Puh: 0400 851 170
www.remax-visio.fi

 

 

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa Kruununhaasta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Olen myymässä asuntoani ja haluan ilmaisen arviokäynnin. Haluan, että välittäjä on minuun yhteydessä.