Asunnon osto on yksi elämäsi tärkeimpiä päätöksiä. Tässä 10 käytännön vinkkiä asunnon ostajalle.

Säästä aikaa ja rahaa

Omaan budjettiin sopivan asunnon löytäminen toivomaltasi alueelta on useimmiten paljon aikaa vievä prosessi. Saatat joutua etsimään kohteita verkosta pitkänkin aikaa. Löytäessäsi vihdoin muutaman sopivan kohteen alkaa sopivien asuntoesittelyaikojen sopiminen ja asuntonäytöillä käyminen.

Valitettavan usein verkossa olevissa kuvissa kivalta näyttävä asunto osoittautuukin joksikin täysin muuksi. Sopivan asunnon etsiminen vie paljon aikaa.Tekemällä ostotoimeksiannon RE/MAXin kanssa välittäjämme etsivät sinulle puolestasi sopivan kohteen. RE/MAX-välittäjä selvittää etukäteen, onko asunto juuri sellainen, jota olet etsimässä ja täyttääkö asunto valitsemasi kriteerit. Tämä säästää rahaa ja vaivaa ja ennen kaikkea kallisarvoista aikaasi.

Apua asunnon ostoon ja löytämiseen

Suomessa myyntitoimeksiantoa hoitavat kiinteistönvälittäjät saavat korvauksensa myyjältä. Tämä tarkoittaa sitä, että he usein työskentelevät kaupallisesti enemminkin myyjän kuin ostajan etujen mukaisesti.Tämän takia on suositeltavaa tehdä ostotoimeksianto ja käyttää RE/MAX-välittäjää, joka valvoo sinun etujasi kaupanteon joka vaiheessa

Tunne alueesi markkinatilanne

Asunnon ostajana sinun tulee tuntea alueen markkinatilanne. RE/MAX-välittäjät ovat oman alueensa asiantuntijoita. Voit tehdä rauhassa päätöksesi ja luottaa siihen, että RE/MAX-välittäjäsi huolehtii siitä, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, jotka päätöksentekoon vaaditaan.

Kuule ensimmäisenä myyntiin tulevasta kohteesta

RE/MAXilla on käytössään markkinoiden parhaimmat järjestelmät, joita apuna käyttäen haluamme sinun kuulevan ensimmäisenä markkinoille tulevista, juuri sinun toiveisiisi sopivista uusista kohteista. Haluatko olla ensimmäinen, joka tietää sinulle sopivista myyntiin tulevista kohteista?

Saa tietoa kohteista, jotka eivät ole yleisessä myynnissä

Jotkut parhaista kohteista eivät aina ole yleisesti esillä esimerkiksi verkossa. Tämä tarkoittaa sitä, ettet välttämättä saa tietää myyntiin tulevista kohteista, jotka sopisivat juuri sinun toiveisiisi. Meillä on paljon yhteistyökumppaneita, joiden kohteita myymme yksinoikeudella. Kun valitset RE/MAXin välittäjäksesi, voit ennakkoon kertoa, mitä olet etsimässä, ja saat tiedon kohteista ennen muita.

Käytä neuvotteluissa apunasi ammattilaista

Neuvotteluissa haluat pitää huolen siitä, että etujasi valvotaan ja ettet maksa liikaa asunnosta. RE/MAX-välittäjät saavat valmennusta alan parhailta kotimaisilta ja kansainvälisiltä kouluttajilta, jotta he saavuttaisivat toivomasi lopputuloksen kaupanteossa. Käytä siis apunasi aina RE/MAX-ammattilaista.

Välittäjä löytää sinulle sopivimmat kohteet

Tiedämme, että asiakkaana haluat välittäjäsi ymmärtävän vaatimustasosi, budjetin ja aikataulun, jonka mukaan toimitaan. Markkinoilla on valitettavasti monenlaista toimijaa, mutta me RE/MAXilla voimme ylpeänä sanoa, että esittelemme sinulle tarkan seulonnan jälkeen sellaisia kohteita, jotka täyttävät esittämäsi toiveet ja kriteerit.

Hyötyä myös kaupanteon jälkeen

RE/MAXin tarjoaman palvelun ei tarvitse päättyä kaupantekoon. Meillä on paljon hyviä yhteistyökumppaneita, joita voimme suositella erilaisiin töihin, oli kyseessä sitten esimerkiksi sisustaminen tai muuttopalvelu. Kauttamme löydät luotettavat yhteistyökumppanit. Ota asia puheeksi RE/MAX-välittäjäsi kanssa, niin hän tarjoaa sinulle mielellään yhteistyökumppaneidemme palveluja.

Haaveiletko asunnon ostamisesta ulkomailta?

RE/MAX toimii 90 maassa, ja mikäli haaveilet asunnon ostamisesta esimerkiksi Välimeren alueelta, anna RE/MAX-välittäjän auttaa. Kerro hänelle toiveesi, ja autamme sinua paikallisen ammattilaisen kanssa hankkimaan unelmiesi asunnon – TURVALLISESTI! Ota luottamuksella yhteyttä meihin jo tänään ja hyödy monista eduista, joita saat käyttämällä RE/MAX-välittäjää.

Asunto on hyvä sijoituskohde

Asuntosijoittaminen on vakaa ja usein myös tuottoisa tapa sijoittaa ja kasvattaa omaisuutesi arvoa. Asuntosijoittamisesta saadut tuotot syntyvät asunnon vuokrauksesta ja arvonnoususta. Parhaan tuoton tarjoavat asunnot löytyvät yleensä kehittyviltä alueilta, jotka ovat hyvien liikenneyhteyksien ja lisääntyvien palvelujen läheisyydessä.

Asunnosta saadun tuoton määrä riippuu asunnon sijainnin lisäksi hoitovastikkeesta, asunnon kunnosta ja sen vaatimista remonteista. Remontointitaitoinen tekee usein voittoa ostamalla huonokuntoisempia asuntoja ja nostamalla niiden arvoa remontoimalla.

Asuntosijoittamisen riskeihin kuuluvat asunnon ja taloyhtiön kuntoon ja korjaustarpeisiin liittyvät muutokset ja taloustilanteen heilahtelu. Sijoitusasunnon kunto ja taloyhtiöön tulevat remontit kannattaakin selvittää huolellisesti etukäteen. Tässä autamme sinua mielellämme.
Osaamme kertoa, mistä sijoitusasunnon hankkiminen on juuri nyt kannattavinta ja millaisia vaihtoehtoja sijoittamiseen on tarjolla. Käänny siis välittäjämme puoleen.>

Kaipaatko apua asunnon ostoon?

Haluan tehdä ostotoimeksiannon. Haluan, että RE/MAX välittäjä on minuun yhteydessä.