Tee työelämäsi paras Diili!


Etsimme uuteen RE/MAX Diiliin Munkkivuoreen välitysalan konkareita, olet jo alalla toimiva myyntineuvottelija tai LKV.
 Uusi toimistomme Munkkivuoren ostarilla on juuri avattu, ja etsimme juuri sinua joukkoomme. Olet LKV tai välitysalan ammattilainen ja tiedät, miten neuvottelet asiakkaallesi aina parhaan diilin. Olet parhaimmillasi paineen alaisena ja sinulla on aina takataskussa nippu niksejä joilla diili syntyy.

Nautit onnistumisista, löydät aina asiakkaalle parhaan ratkaisun ja teet parhaan diilin, ja tyytyväiset asiakkaat ovat sinulle paras palkinto -mainion ansainnan lisäksi.

Toteuta omat unelmasi –”American dream” on meillä mahdollista! Sille on syynsä, miksi myymme asunnot keskimääräistä nopeammin ja parempaan hintaan, ja mikä parasta: asiakkaat valitsevat meidät uudestaan ja uudestaan!

Olet ehkä jo pitkään miettinyt uusia polkuja välitystyössäsi -tässä se tilaisuutesi nyt on: tee työelämäsi paras Diili -soita heti yrittäjä Kristiina Diomin p. 0400 201 444.
 Voit myös lähestyä sähköpostilla kristiina.diomin@remax.fi

 
RE/MAX Diili 
Helsingissä Munkkivuoren ostarilla, Fazerin ja Suomalaisen kirjakaupan välissä. Espoon toimisto sijaitsee sananmukaisesti Espoon ytimessä; toimistomme on Leppävaarassa, kauppakeskus Sellon eteläpuolella, vehreän Ruusupuiston laidalla.