Maailman suurin kiinteistönvälitysketju avaa toimiston Saloon

Kokeneet myynnin ammattilaiset tuovat kansainvälistä osaamista Saloon – Katariina Hellman ja Tessa Tulisalo starttaavat RE/MAX Hertta Kodit syksyllä.

”Valitsimme RE/MAXin, sillä pidämme ketjun konseptista ja yrittäjähenkisyyteen kannustavasta asenteesta. RE/MAXilla on mietitty moni asia pitkälle, semmoisiakin seikkoja, joita ei välttämättä olisi tullut itse edes ajatelleeksi. Lisäksi kansainväliset verkostot ja nimi luovat mahdollisuuksia, joiden eteen ilman ketjun tukea joutuisi tekemään työtä huomattavasti enemmän”, kertoo Hellman.

”Olen lähes koko elämäni työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa, siitä viimeiset vuodet yrittäjänä yhdessä yhtiökumppanini kanssa. Nyt saimme mahdollisuuden lähteä laajentamaan osaamistamme myös kiinteistönvälitysalalle ja alaa onkin tullut tässä sivussa opiskeltua jo jonkin aikaa. Meille myyntityö on intohimo ja me koemme, että meillä on sen osalta paljon annettavaa myös asuntomarkkinoilla. Vaikka hyvät myyntitaidot eivät yksinään tällä alalla riitä, on niistä suuri etu, sillä valitettavan moni asuntomyyjä toimii lähinnä asuntoesittelijänä tai asiakaspalvelijana asuntojen intohimoisen myymisen sijaan”, Hellman lisää.

”Odotan oppivani RE/MAXilla alasta lisää, sekä saavuttavani tuloksellista ja laadukasta myyntiä ja asiakaspalvelua. Odotan myös luovani lisää työtä alalle, sekä suuren määrän tyytyväisiä asiakkaita,” Hellman kertoo. Rekrytoinnit Salon uuteen toimistoon ovat jo käynnissä.

Salossa kerrostalojen kauppamäärät ennätyslukemissa

Salon asuntomarkkinat elää ja hengittää samaan tahtiin muun Suomen asuntomarkkinoiden kanssa. Alueen rakennemuutos ei enää hallitse kokonaismarkkinakuvaa, vaan Salossa on palattu aivan normaaliin kaupankäyntiin, jossa perheiden tarpeet ja paikallisten sijoittajien toiminta määrittelee kaupankäynnin tahdin.

Alkuvuonna 2018 tammi-toukokuussa käytettyjen kerrostalojen kauppoja tehtiin yli puolet enemmän kuin vuoden 2017 vastaavana aikana. Nousua vuoden 2016 vastaavaan aikaan oli myös yli 22 %. Tarjonnan kaventumisesta johtuen myös hieman pidempään myynnissä olleissa kohteissa on tapahtunut kauppoja, mikä näkyy tilastollisen myyntiajan pitenemisessä. Omakotitalojen kauppoja tehtiin tammi-toukokuussa noin 4 prosenttia vähemmän kuin vuonna 2017 samaan aikaan. Toukokuussa kauppoja tehtiin kuitenkin selkeästi kalliimman hintaluokan omakotitaloissa, sillä keskihinta nousi lähes 40.000 € verrattaessa toukokuun ja huhtikuun omakotitalojen kauppahintoja.

Käytettyjen kerrostalojen neliöhinnat nousivat tammi-toukokuussa 2018 yli 10 % koko vuoden 2017 keskiarvoon nähden. Myyntiajat kerrostaloissa nousivat tammi-toukokuussa vuoden 2017 vastaavaan ajankohtaan noin 10 päivällä, mutta koko vuoden 2017 keskiarvoon nähden laskua oli 12 päivää.

Aidosti suomalainen kansainvälinen kiinteistönvälitysketju

RE/MAX on kansainvälinen maailman suurin kiinteistönvälitysketju ja maailman kahdeksanneksi suurin franchisingketju. Suomessa RE/MAX on toiminut 12 vuotta ja on vakiinnuttanut asemansa Suomen suurimpien kiinteistönvälitysketjujen kärkijoukkoon työllistäen nykyisin lähes 400 henkeä.

”Muutama esimerkki kansainvälisyydestämme on, että mikäli asiakkaamme haluaa esimerkiksi ostaa tai vuokrata asunnon ulkomailta, voimme auttaa häntä paikallisen RE/MAX toimiston kautta. Tarjoamme myös myynnissämme oleville asunnoille alan laajimman internetnäkyvyyden, sillä kaikki RE/MAXilla myynnissä olevat asunnot näkyvät suomalaisten asuntoportaalien lisäksi RE/MAXin kansainvälisillä nettisivuilla, jossa vierailee kuukausittain miljoonia asiakkaita”, sanoo RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto.

Lähde: KVKL Hintaseurantapalvelu / RE/MAX Suomi

Liite: Salo asuntomarkkinat – heinäkuu 2018

 

Lisätietoja

Katariina Hellman, Yrittäjä, RE/MAX Hertta Kodit
+358 44 730 0181 | katariina.hellman@remax.fi

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi
+358 400 322 232 | pasi.aalto@remax.fi

Suomessa ensimmäinen RE/MAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on lähes 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse sitten asunnon myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta.

RE/MAX toimii globaalisti 45 vuoden kokemuksella 100 maassa yli 7500 toimiston ja yli 120 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.