Maailman suurin kiinteistönvälitysketju vahvistui Tampereella


RE/MAX Capitalin uudet yrittäjät ihastuivat RE/MAXin työkaluihin, koulutustarjontaan ja yhteisöön. Toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Keskustorilla, osoitteessa Keskustori 1.

”Heti ensitapaamisessa ihastuimme siihen, mitä RE/MAX voi tarjota välittäjälle. Työkalut ovat ensiluokkaiset, parempaa koulutustarjontaa ei löydy mistään ja jakamisen kulttuuri on aivan poikkeuksellisen hieno. Tapasimme muutamia RE/MAXin välittäjiä ennen kuin teimme päätöksen tulla mukaan ketjuun ja tuo avoimuus, ystävällisyys ja lämpö – se, kuinka he toivottivat meidät tervetulleiksi RE/MAX-ketjuun – tuli suoraan sydämestä. Voiko tuosta tarjouksesta kieltäytyä? – me emme voineet ja hyvä niin!” kertovat RE/MAX Capitalin uudet yrittäjät Tiina ja Pasi Bergqvist. ”Yhteisöllisyys ja ystävällisyys ei rajoitu vain Suomen toimistoihin vaan sama meininki jatkuu myös muualla. Saimme viime syksynä osallistua Lissabonissa järjestettyyn RE/MAX Euroopan tapahtumaan, johon osallistui noin 1400 RE/MAX-välittäjää eri Euroopan maista ja sama lämpö oli läsnä myös koko tapahtuman ajan.”

”Myös innovatiivinen RE/MAX -ketjun johto innosti meitä liittymään mukaan RE/MAXiin. RE/MAX Suomen Pasi ja Petri Aallon huikea sitoutuminen ja omistautuminen ketjuun välittyy ihan jokaiselle välittäjälle tässä ketjussa”, Bergqvistit lisäävät. He ovat toimineet RE/MAXilla vuoden verran kiinteistönvälittäjinä ja vakuuttuneet siitä, että tämä on se missä me he haluavat tehdä tätä työtä. Päätös toimiston yrittäjiksi ryhtymisestä oli helppo. ”Haluamme omalla panoksellamme olla edesauttamassa sitä, että RE/MAX on Suomen ykkönen kaikilla mittareilla mitattuna. Odotamme kasvua sekä Pirkanmaalla, että valtakunnan tasolla.”

Dynaaminen Tampere liikuttaa suomalaisia

Tampere veti vuonna 2016 lähes 2900 uutta asukasta muualta Suomesta enemmän kuin Tampereelta muutettiin muualle Suomeen. Tampereen vetovoima kasvattaa muutakin seutua, sillä Tampereelta muualle samalle seudulle muutti noin 700 henkeä enemmän kuin muualta samalta seudulta muutettiin Tampereelle. Tampereen muuttoliikettä ylläpitävä dynaaminen vaikutus ei rajoitu pelkästään alueelle tapahtuvaan muuttoon, vaan kaupungin aktiivinen kehittäminen pitää kuumana myös Tampereen sisällä tapahtuvaa muuttoliikettä.

Tampereen dynaaminen kaupunkirakenne tarjoaa eri ikäryhmille ja tuloluokille houkuttelevia vaihtoehtoja, mikä näkyy asuntokaupan rakenteessa ja eri ikäluokkien muuttoliikkeessä eri alueilla kaupunkia. Tampereen keskustan postinumeroalueilla 33100 ja 33200 vuosien 2015 ja 2016 välinen muuttoliike laski alueiden väkilukua parilla hengellä, kun samalla tapahtui merkittävä muutos alueen ikärakenteessa. Nuorten muuttaessa keskustasta pois tilalle tuli 40-44 vuotiaita ja etenkin 70-80 vuotiaita, joita muutti keskustaan 155 henkeä.

Siinä missä keskusta otti ikärakenteessa kohti varttuneempaa suuntaa, esimerkiksi virkeä Vuores veti nuoria aikuisia puoleensa. Vuoreksen vuosien 2015 ja 2016 välisen muuttovoiton, joka oli lähes 900 henkeä, ylivoimaisesti suurin tulijaryhmä oli 18-30 vuotiaat nuoret, joiden osuus oli yli 33% muuttaneista. Vertailun vuoksi Tampereen keskustaan postinumeron 33200 alueelta muutti samaan aikaan pois 107 henkeä, joista 42% edusti ikäryhmää 18-30 vuotiaat.

Tampereella käytettyjen kerrostaloasuntojen kauppamäärät kasvoivat 12% tammikuusta 2017. Neliöhinnat käytetyissä kerrostaloissa kasvoivat tammikuussa 2018 6% verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan – kasvua oli noin 160€/neliö.

Aidosti suomalainen kansainvälinen kiinteistönvälitysketju

RE/MAX on kansainvälinen maailman suurin kiinteistönvälitysketju ja maailman kahdeksanneksi suurin franchising-ketju. Suomessa RE/MAX on toiminut yli 10 vuotta. Nykyisten omistajien Pasi ja Petri Aallon hallussa RE/MAX Suomi on ollut viisi vuotta. Ketju on tuon viiden vuoden aikana kasvanut 100 hengen toimijasta yhdeksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysketjuista työllistäen nykyisin lähes 400 henkeä.

”Muutama esimerkki kansainvälisyydestämme on, että mikäli asiakkaamme haluaa esimerkiksi ostaa tai vuokrata asunnon ulkomailta, voimme auttaa häntä paikallisen RE/MAX toimiston kautta. Tarjoamme myös myynnissämme oleville asunnoille alan laajimman internetnäkyvyyden, sillä kaikki RE/MAXilla myynnissä olevat asunnot näkyvät suomalaisten asuntoportaalien lisäksi RE/MAXin kansainvälisillä nettisivuilla, jossa vierailee kuukausittain miljoonia asiakkaita”, sanoo RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto.

Lähde: KVKL Hintaseurantapalvelu / RE/MAX Suomi

Lisätietoja

Tiina Bergqvist, Yrittäjä, RE/MAX Capital
+358 40 120 5001 | tiina.bergqvist@remax.fi

Pasi Bergqvist, Yrittäjä, RE/MAX Capital
+358 40 120 5010 | pasi.bergqvist@remax.fi

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi
+358 400 322 232 | pasi.aalto@remax.fi

 

Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on lähes 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta.

REMAX toimii globaalisti 44 vuoden kokemuksella 100 maassa yli 7500 toimiston ja yli 115 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.