RE/MAX vahvistaa asemaansa Helsingissä, kun uusi toimisto avautui toukokuun alussa Kallioon ja Töölöön. Tunnettu helsinkiläinen kiinteistönvälitysliike Pomell LKV liittyi RE/MAX-ketjuun ja tunnetaan jatkossa nimellä RE/MAX Family. RE/MAX Family toimii Kalliossa osoitteessa Helsinginkatu 6 ja Töölön toimipisteessään osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 33. Yrittäjänä toimistossa on kokenut kiinteistönvälitysalan ammattilainen Jani Pomell.

”Olemme ylpeitä ja kiitollisia, että olemme saaneet mahdollisuuden liittyä maailman suurimman kiinteistönvälitysketjun siipien alle ja tarjota asiakkaillemme entistä parempaa välityspalvelua markkinoiden laajimman ja tehokkaimman näkyvyyden ja Suomen ainoan kansainvälisen välitysketjun tuomien hyötyjen myötä”, kertoo yrittäjä Jani Pomell.

RE/MAX on vahvassa kasvussa Suomessa ja yrittäjä Jani Pomell kertoo RE/MAX Familyn tulevan tukemaan tätä kasvua omalta osaltaan palkkaamalla tänä vuonna 20 uutta välittäjää Töölön ja Kallion toimistoihinsa. Jatkossa toimiston tavoitteena on kasvattaa toimintaansa palkkaamalla seuraavan viiden vuoden aikana joka vuosi 20 uutta välittäjää.

RE/MAX Family panostaa voimakkaasti nykyaikaisiin toimintatapoihin, alan tehokkaimpiin digitaalisiin markkinointityökaluihin, välittäjiemme hyvinvointiin, henkilökohtaiseen palveluun ja ammattitaitoon. ”Lupauksemme on tehdä aina vähän enemmän ja varmistaa asiakkaillemme kannattavimmat asuntokaupat ja vuokraukset”, Pomell jatkaa.

Lisätietoja ja toimistojen yhteystiedot:

Jani Pomell, Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
puh. 040 515 1226
jani.pomell@remax.fi

RE/MAX Family | Excellence m2 Oy
family@remax.fi
Kallio: Helsinginkatu 6, 00500 Helsinki
Puh. 029 170 1180
Töölö: Pohjoinen Hesperiankatu 33, 00260 Helsinki
puh. 029 170 1182