Maailman suurin kiinteistönvälitysketju vahvistuu Jyväskylässä

RE/MAX Kiinteistönvälitys OK avautui helmikuussa 2018 Jyväskylässä osoitteeseen Gummeruksenkatu 6.

Franchising-yrittäjänä toimistossa toimii kokenut kiinteistönvälittäjä Outi Karppinen. ”Olen avannut uuden tyylisen välitysalan yrityksen Jyväskylään – Asuntokaupan olohuoneen, jonne asiakas voi piipahtaa kertomaan millaisia toiveita ja haaveita uuden kodin tiimoilta olisi ja kuinka voisimme palvella häntä nykyisen asunnon myynnin tiimoilta.”

RE/MAXin kansainvälisyys, dynaamisuus ja innovatiivisuus tekivät vaikutuksen

”Pitkän kiinteistönvälitysurani – joka alkoi vuonna 1989 – aikana olin saanut useampia kyselyitä eri välitysketjuilta toimiston johtajaksi ja yrittäjäksi lähtemisestä, mutta aiemmin ei mikään ollut kolahtanut kuten RE/MAX”, kertoo yrittäjä Outi Karppinen. ”Olemme perheeni kanssa matkustelleet paljon maailmalla, mm. Yhdysvalloissa, joten RE/MAX tuntui jo valmiiksi hyvin tutulta. RE/MAXin dynaamisuus ja innovatiivisuus tekivät minuun vaikutuksen.”
”Olen täysillä tämän lipun alla, jonka olen ensihetkestä alkaen kokenut omakseni”, Karppinen jatkaa. ”Odotan innolla, että pääsen kertomaan kaikille tahoille meidän erinomaisista tuotteistamme, ohjelmistamme sekä palveluistamme. Minulla on vahva usko siitä, että RE/MAX on se suurin ja kaunein toimija jatkossa välitysalalla, sillä täällä menestyvät sekä välittäjät, yrittäjät, että asiakkaat.”

Jyväskylän asuntomarkkinat alkuvuonna 2018

Jyväskylän vahva muuttovoitto on jatkunut koko vuosikymmenen ja kasvanut erityisesti muutaman viime vuoden ajan keskimäärin noin 1500 asukkaan vuosivauhtia. Asuntomarkkinoiden elpyminen ja kuluttajien luottamuksen vahvistuminen ovat omiaan vahvistamaan myös Jyväskylään suuntautuvaa muuttoaaltoa. Jyväskylän vetovoimaan vaikuttaa Jyväskylän kaupungin onnistuneen tonttipolitiikan mahdollistama kohtuuhintaisten uusien asuntojen tuotanto. Yhtenä Jyväskylän tonttipolitiikan perusperiaatteena on ollut riittävän ja monipuolisen asuntotonttitarjonnan ylläpito, sekä kohtuullisen hintatason säilyttäminen.
Käytettyjen kerrostaloasuntojen kauppoja tehtiin Jyväskylän alueella tammikuussa 2018 20% enemmän kuin tammikuussa 2017. Myös asuntojen neliöhinnat ovat nousussa – käytetyissä kerrostalohuoneistoissa neliöhinnoissa oli nousua noin 7% verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan.

Aidosti suomalainen kansainvälinen kiinteistönvälitysketju

RE/MAX on kansainvälinen maailman suurin kiinteistönvälitysketju ja maailman kahdeksanneksi suurin franchising-ketju. Suomessa RE/MAX on toiminut yli 10 vuotta. Nykyisten omistajien Pasi ja Petri Aallon hallussa RE/MAX Suomi on ollut viisi vuotta. Ketju on tuon viiden vuoden aikana kasvanut 100 hengen toimijasta yhdeksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysketjuista työllistäen nykyisin lähes 400 henkeä.

”Muutama esimerkki kansainvälisyydestämme on, että mikäli asiakkaamme haluaa esimerkiksi ostaa tai vuokrata asunnon ulkomailta, voimme auttaa häntä paikallisen RE/MAX toimiston kautta. Tarjoamme myös myynnissämme oleville asunnoille alan laajimman internetnäkyvyyden, sillä kaikki RE/MAXilla myynnissä olevat asunnot näkyvät suomalaisten asuntoportaalien lisäksi RE/MAXin kansainvälisillä nettisivuilla, jossa vierailee kuukausittain miljoonia asiakkaita”, sanoo RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto.

Lähde: KVKL Hintaseurantapalvelu / RE/MAX Suomi

Lisätietoja

Outi Karppinen, Yrittäjä, RE/MAX Kiinteistönvälitys OK
+358 45 1717 227 | outi.karppinen@remax.fi

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi
+358 400 322 232 | pasi.aalto@remax.fi

 

Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on lähes 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta.

REMAX toimii globaalisti 44 vuoden kokemuksella 100 maassa yli 7500 toimiston ja yli 115 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.