Tavoita asunnonostajat selvälläSomen kielellä

Jotta saisit myynnissä olevasta asunnostasi parhaan hinnan ja mahdollisimman nopeasti toteutuneet kaupat, kohteen markkinointi on avainasemassa. Ilmoittaminen vain yhdessä asuntoportaalissa tai lehdessä ei riitä varmistamaan huippudiiliä.

RE/MAX markkinoi asuntoasi paitsi kaikissa Suomen asuntoportaaleissa, myös sosiaalisen median kanavissa sekä kansainvälisesti kymmenissä eri maissa. Asuntosi mainos näkyy potentiaalisille ostajille heidän suosimissaan palveluissa, kuten facebookissa, instagramissa ja twitterissä.

Mitä enemmän potentiaalisia ostajaehdokkaita ilmoitus tavoittaa, sitä nopeammin ja parempaan hintaan asunto myydään.

RE/MAX SOME Booster – Lisävauhtia asuntosi myyntiin!

KiinteistönvälityksenSomen mestari

Laajan näkyvyyden lisäksi on tietenkin tärkeää, että myytävän asuntosi ilmoituksen näkevät juuri oikeat ihmiset. Siis ne, jotka ovat todennäköisimmin kiinnostuneita juuri sinun asunnostasi.

Nerokkaan, tuhansiin myytyihin kohteisiin perustuvan analytiikan ansiosta tunnemme tarkasti asunnonostajien tarpeet ja käyttäytymisen verkossa. Näin pystymme kohdistamaan ilmoituksesi oikea-aikaisesti juuri niille ihmisille, jotka todennäköisimmin ovat halukkaita ostamaan asuntosi.

Koukutamme ostajaehdokkaat

Sosiaalisen median mainoskampanjoissa tykkäykset ja kommentit ovat tärkeässä roolissa. Koska RE/MAX näyttää myytävän asunnon mainoksen siitä todennäköisimmin kiinnostuneille ihmisille, mainos kerää varmemmin myös kommentteja ja tykkäyksiä, jotka edelleen lisäävät mahdollisuuksia löytää parhaan hinnan maksava ostaja.

Oikeaa sisältöä

Käytettävä mainosmuoto riippuu täysin asunnosta ja tavoitellusta kohderyhmästä. Joskus on järkevintä käyttää videota, toisinaan taas turvautua pääasiassa hyviin kuviin. Kaikki sosiaalisessa mediassa käytettävät sisältömuodot ovat tietenkin mahdollisia RE/MAX SOME Boosterissa.

Lisävauhtia asuntosi myyntiin RE/MAX SOME Boosterilla

RE/MAX SOME Booster tehostaa asuntosi markkinointia. Se on tekoälyohjattua markkinointia, joka tavoittaa tehokkaasti asiakkaat, jotka ovat potentiaalisia ostajia myytävälle asunnolle. Etuna on siis saada asuntosi kaupaksi nopeammin ja parempaan hintaan.

Oletko myymässä asuntoasi? Tarjoamme asunnolle laajimman markkinointinäkyvyyden parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Mikäli haluat tietää lisää, miten voimme hyödyntää sosiaalista mediaa asuntosi myymisessä, niin täytä alla oleva lomake ja välittäjämme on sinuun pian yhteydessä.

RE/MAX