RE/MAX Arvokodit

RE/MAX Arvokodit | Arvokodit Oulu Oy

Pakkahuoneenkatu 20 A20, 90100 Oulu
Puh. 010 340 0810
ari.niippa@remax.fi

RE/MAX Arvokodit - koska jokainen koti on arvokas.

Olemme oululainen, yksityisessä omistuksessa oleva kiinteistönvälitysliike. Kuulumme osana maailman suurimpaan RE/MAX-kiinteistönvälitysketjuun.

Välittäjämme pistävät itsensä likoon yrittäjähenkisellä asenteella ja kantavat henkilökohtaisen vastuun palvelustasi kaikissa tilanteissa. Näin varmistamme kohteesi myynnin mahdollisimman nopeasti ja parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Emme tingi laadusta vaan tarjoamme kaikille kodeille parhaan mahdollisen palvelun sisältäen mm. ammattikuvauksen, laadukkaat markkinointimateriaalit ja todistetusti laajimman näkyvyyden sekä myyntitiimimme tehokkaan yhteistyön. Loistavat välittäjät tekevät loistavia tuloksia!

Haaveiletko loma-asunnosta ulkomailta tai löytyisikö loma-asunnollesi tai kodillesi mahdollisesti ostaja ulkomailta? Ole yhteydessä RE/MAX Arvokoteihin. Meiltä sekin onnistuu! RE/MAX Arvokotien välittäjät palvelevat sinua yli aluerajojen, niin Suomessa kuin ulkomaillakin.
RE/MAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju 40 vuoden kokemuksella.

Hoidamme asuntokauppasi menestyksellä alusta loppuun. Tavoitteenamme on hoitaa kauppasi niin hyvin, että haluat meidän hoitavan myös seuraavat asuntokauppasi.

Juuri sinun kotisi on meille arvokas.