RE/MAX Family

RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

Helsinginkatu 6, 00500 Helsinki
Puh. 029 170 1180
family@remax.fi

Haluatko myydä asuntosi nopeasti ja parhaaseen hintaan?

RE/MAX Familyn henkilökunta koostuu kiinteistönvälityksen kokeneista ammattilaisista ja uusista motivoituneista myyntineuvottelijoista, jotka tekevät aina vähän enemmän saadakseen juuri Sinun asunnon myynnin tai vuokrauksen sujumaan ripeästi, turvallisesti ja parhaaseen hintaan. Olemme erikoistuneet Töölön ja Kallion & lähialueiden asuntokauppaan ja tunnemme näiden alueiden taloyhtiöt erinomaisesti. Palvelemme toki asiakkaitamme myös muilla pääkaupunkiseudun alueilla koko RE/MAX ketjun voimin.

Lisäksi henkilökunnallamme on vuosikymmenten kokemus sijoitusasuntojen hallinnasta ja asuntojen vuokrauksesta pääkaupunkiseudulla. Takaamme aina välittämiemme vuokralaisten vuokranmaksun ja turvaamme siten vuokratulonne.Ilmaisella Arviokäynnillä kartoitamme tilanteenne ja annamme luotettavan arvion asuntonne myyntihinnasta tai vuokratasosta. Teemme myös yksilöllisen myynti- ja markkinointisuunnitelman ja avustamme halutessanneteitä uuden asunnon ostamiseen liittyvissä asioissa. Arvioimme asuntonne tutkitusti 98%:n tarkkuudella.

Toimistomme sijaitsevat Töölössä osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 33, 00260 Helsinki (K-Supermarket Kasarmin vieressä) ja Kalliossa osoitteessa Helsinginkatu 6, 00500 Helsinki (Harjupuiston vieressä).Toimistomme ovat avoinna arkisin 10-16 välisenä aikana ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Puhelimella tai sähköpostilla tavoitatte meidät ympäri vuorokauden.Ota yhteyttä soittamalla, täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake tai tulemalla käymään toimistollamme, niin keskustellaan kuinka voisimme parhaiten auttaa myös teidän asuntoasioissa!