RE/MAX Ainoa

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Viilarinkatu 5, 20320 Turku
Puh. 044 244 7513
ainoa@remax.fi

#ainoaoikeatapavälittää

RE/MAX Ainoa on nykyaikainen kiinteistönvälitysliike, joka sijaitsee Turun Länsikeskuksessa kauppakeskus Länsi 1:ssä.

Toimimme Turussa sekä ympäristökunnissa Raisiossa, Naantalissa, Liedossa, Ruskolla, Maskussa, Nousiaisissa ja Mynämäellä, Paraisilla, Paimiossa, Sauvossa sekä Salossa.

Olemme osa maailman suurinta kiinteistönvälitysketjua, mutta sen lisäksi vahvuutenamme ovat vahva paikallistuntemus, laadukas asiakaspalvelu sekä markkinoiden laajin näkyvyys, myös sosiaalisessa mediassa.

Jos olet myymässä, ostamassa tai vuokraamassa asuntoasi kuten kerrostaloasuntoa, rivitaloasuntoa, omakotitaloa, tonttia, mökkiä, loma-asuntoa tai vaikkapa autotallia. Meiltä saat asiantuntevan ja henkilökohtaisen palvelun kaikissa asunnon ostoon, myyntiin, vaihtoon,vuokraukseen tai asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa. Välitämme omaa kotiasi, sijoitusasuntoa tai vapaa-ajankohdetta. Meillä on myös vahva uudiskohdeosaaminen aina ennakkomarkkinoinnista kauppoihin asti! Myös haasteellisemmat asunnon myyntitilanteet, kun kyseessä on kuolinpesä, avioero tai edunvalvontatilanne, osaamme hoitaa hienotunteisesti ja ammattitaidolla.

Asuntoarvion saat nopeasti ja vaivattomasti sekä tarvittaessa myös kaupanvahvistajan palvelut.

Puhelimitse tavoitat meidät päivystysnumerosta 044 244 7513, myös iltaisin ja viikonloppuisin.