ENNAKKOMARKKINOINNISSA

Kaksi kiinteistömuotoista paritalon puolikasta hallinnanjakosopimuksella idyllisessä Kaakkolassa luonnon ja palvelujen äärellä.

Neljän huoneen asunnoissa on 97,5 asuinneliötä sekä autokatos ja puolilämmin varasto. Lisäksi huoneiston omistajalle on varattu pihalle vielä toinen pysäköintipaikka.

Paritalon on määrä valmistua 2020. Asunnot varustetaan huoneistokohtaisella ilmanvaihdolla, lämmön talteenotolla ja maalämmöllä. Ulkopintojen ilmeestä tulee moderni ja ajaton. Takapihan puolelle rakennetaan terassit. Takapihan terassin jatkeena on oma piha-alue. Asumiskustannukset ovat edulliset erityisesti lämmitysmuodon ansiosta.

Asunnossa on kolme makuuhuonetta, joista yhdessä vaatehuone. Lisäksi olohuone, avokeittiö, kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone sekä erillinen WC.
Asunto rakennetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Voit valita rakentajan antamista pintamateriaalivaihtoehdoista juuri itsellesi mieluisat (esim. lattiamateriaalit, laatat ja keittiö- sekä märkätilakalusteet – lisätietoja välittäjältä).

Kaakkola on idyllinen pientaloalue hyvien ulkoilumaastojen äärellä, jossa asuu suurimmaksi osaksi lapsiperheitä. Kaakkolan asuinalue on erinomaisella sijainnilla. Pääset halutessasi ihastelemaan Tuusulanjärveä ja hyödyntämään sen eri mahdollisuuksia vuoden ympäri. Lähikauppa sijaitsee kävelymatkan päässä. Järvenpään keskustan palvelujen äärelle matkaa on n. 1,5 km matka, jonka voi taittaa myös bussilla. Järvenpään juna-asemalta yhteys Helsingin / Riihimäen ja Lahden suuntaan. Autoilijat pääsevät ripeästi taittamaan työmatkaa joko Tuusulan Väylälle tai Lahden moottoritielle.

 

Rakentajana toimii ADELTEK OY, laadukasta rakentamista jo vuodesta 2005 lähtien!

Tutustu rakentajaan sivuilla: https://adeltek.fi

 

 

Huoneiston / kiinteistön tiedot

Myyntihinta: 382 900 euroa (3 927,18 €/m2)

 

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut tästä kohteesta?

Jarkko Gorski Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
RE/MAX Asuntokulma/ J&J Service Oy LKV
Postikatu 4, 04400 Järvenpää
+358 (0)40 5169687
jarkko.gorski@remax.fi

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.