Juho Luukkanen
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot
  • Kiinteistöt
  • Tontit

Juho LuukkanenFinnishEnglish

Uudistuotantopäällikkö, LKV, LVV

RE/MAX Koteja | Kiinteistönvälitys Shortie Oy

041 526 1011

juho.luukkanen@remax.fi

Tavoitteeni on luoda elinikäisiä asiakassuhteita ja auttaa asiakkaitani eri elämäntilanteissa. Etsitään yhdessä sitten ensiasuntoa tai rakennetaan uusi unelmakoti omalle tontille kontaktieni kautta.

Kiinteistönvälityksessä menestys perustuu siihen, että asiakkaat suosittelevat välittäjää ystävilleen ja tutuilleen.

Ainoastaan, kun asiakkaan odotukset ovat ylittyneet positiivisesti ja palvelu on ollut erinomaista, kiinteistönvälittäjää suositellaan. Tehtävänäni on saada kauppa aikaan mahdollisimman nopeasti, jolloin asunnon omistajan ei tarvitse odottaa uuden elämäntilanteen aloittamista. Kriittisin tekijä tässä on hinnoittelu. Pyrin tekemään kaupat optimaalisimpaan hintaan. Tätä ei saada aikaan alihinnoittelulla vaan siten, että asunto on heti kättelyssä hinnoiteltu asiantuntevasti.

Kiinteistönvälittäjän työ on samanlaista kuin rakas harrastukseni jalkapalloerotuomarina toimiminen. Olet suurien tunteiden keskiössä, jolloin täytyy tietää ”kaikesta kaikki”.

Olen espoolainen perheenisä ja toiminut kiinteistönvälittäjä vuodesta 2007. Olen luonteeltani tarkka ja vastuuntuntoinen. On tärkeää, että kiinteistönvälitys tapahtuu hyvän välitystavan ja asuntokauppalakien mukaan.

Kuluttajat ansaitsevat paremman asiakaskokemuksen! Siksi asiantuntijatiimini auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Ensiasunnon ostajana sain hyvää ja asiantuntevaa palvelua ja minua neuvottiin aina tarpeen mukaan. Yhteistyössä ei ollut ongelmia. Välittäjästä tuli vastuullinen mielikuva.
10
kaikki sujui hyvin Välittäjä toimi kiitettävästi.
9
Kysymyksessä oli minun kohdallani tonttien myynti. Mielerstäni Juho hoiti asiat erittäin hyvin ja erityisesti tuli sellainen tunne että voitiin luottaa että asiat hoidetaan asiantuntevasti loppuun asti. Meillä jatkuu myyntiprojekti vielä joten toivottavasti hommat hoituvat samalla tavalla jatkossa.Suosittelen yritystänne jatkossa. Ystävällisin terveisin Jean Calais.
10
Kaikki meni kuin tanssi. Mikään ei olisi voinut mennä paremmin.
10
Hienoa toimintaa!
10
Tämä välittäjä oli loistava!
9
Kaikki sujui erinomaisesti ja suunnitelman mukaan. Meille tärkeintä asunnon myynnissä oli vaivattomuus, sillä myyntijakson aikana olimme mm lomalla/työmatkoilla. Hinnoittelu osui kohdalleen ja saimmepa vielä hilattua kauppahintaa hieman ylöspäin alkuperäisestä, mikä oli tietyllä tapaa tavoitteenakin. Ainoa haaste prosessissa liittyi kaupanteon ajankohtaan, jossa tapahtui väärinkäsitys. Välittäjä sopi kaupanteon päivälle, jonka olin aiemmin ilmoittanut olevan minulle sopimaton. Välittäjä osasi kuitenkin heti tarjota ratkaisua tähän onglemaan, ja saimme kaupan tehtyä valtakirjalla, jonka täyttämisessä välittäjä auttoi myös hienosti. Sanoisin että kaikin puolin kympin työtä!
10
Hei, kaikki sujui hyvin ja luotettavasti. Hyvin positiivinen kuva jäi. Olisin voinut antaa täyden kympinkin, mutta periaatteesta en niin tee.
9
Yleisesti kaikki sujui onnistuneesti, kuten tapaamiset ja asiakirjojen läpikäynti. Kuitenkin, näyttöhetkellä makuuhuoneessa oli sänky, jonka alta paljastui erittäin laaja lattian kulumisvaurio vasta ostotapahtuman jälkeen. Koen, että tässä on johdettu ostajaa tarkoituksella harhaan koska vaurioalue ei ole ollut asuntonäytössä esillä. Lisäksi välittäjän mukaan kaikki koneet ja laitteet toimivat. Kuitenkin wc-istuin vuotaa ja ovikello ei toimi. Miten reagoitte näihin asioihin?
Hanna Hedvig Sofia PaavilainenOstaja
8
välittäjä kertoi avoimesti asunnosta sekä positiivisista että negatiivisista asioista, vastasi kysymyksiin ammattitaitoisesti ja oli ottanut selvää perusasiat taloyhtiöstä ja asunnosta, joten kysymyksiin sai nopean vastauksen. Näyttöjen ja tapaamisten sopiminen oli helppoa ja kaupantekotilanteessa tarvittavat paperit olivat valmiina.
9
Loistavaa & esimerkillistä!!
Pekka KoponenMyyjä
10
Kaikki mitä sovittiin hoitui hyvin ja nopeasti.
10
Kohde meni ensimmäisellä näytöllä ,ajateltua paremmalla hinnalla. Kaikki sujui kun rasvattu.
10
Myynti sivut oli laadittu erinomaisesti ja laadukkaat kuvat. Myyjä oli aktiivisesti yhteydessä ja hintaarvio oli realistinen, josta kertoo se, että asunto myytiin ensimmäisen näytön jälkeen ja myyjinä hyväksymme heti tarjouksen. Tarjous ylittii odotuksemme, Voin ehdottomasti suositella välittäjää ja firmaanne!
10
Erittäin ammattimainen lähestyminen kaikkeen kaupantekoon liittyvään. Hoiti hyvin napakasti kaikki sovitut tapaamiset ja ei ollut alkuunkaan "tyrkyttävä" lähestyminen. Monella välittäjällä tuntuu olevan vähän aroganttia otetta mutta hänellä ei tosiaankaan.
10
Välittäjästä tuli heti alusta ammattimainen kuva. Ammattimainen ote säilyi kaupantekoon asti. Keskivaiheilla pientä aktiivisuuden laantumista. Kokonaisuudessaan jäi hyvä mieli asunnon mentyä kaupaksi. Hyvät ja asianmukaiset myyntikuvat.
Mikko KiviluomaMyyjä
8
Koko prosessi sujui mielestäni mallikkaasti. Ja haluttu tulos saavutettiin todella nopeassa ajassa.
9
hyvä kuva jäi. Hoiti hommat täsmällisesti
9
Ihan ok kaveri.. remto nuori mies
9
Alusta asti välittäjä hoisi asiat hyvin. Ei ongelmia
8
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste