Marko Repola
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot
  • Asuntosijoittaminen

Marko RepolaFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Via | Oy Dealvia Ab LKV

040 562 8670

marko.repola@remax.fi

Oman kodin myyminen tai uuden kodin ostaminen ovat elämän suurimpia päätöksiä joihin ei aina tunnu heti löytyvän helppoja ratkaisuja. Siksi haluan tehdä toimeksiannostasi turvallisen, luottamuksellisen ja miellyttävän kokemuksen, erilaiset elämäntilanteet huomioiden. Olen toiminut aiemmin pitkään yrittäjänä Lohjalla ja omaan erinomaisen paikallistuntemuksen. Kokemusta on vuosien varrella karttunut erityisesti myyntityöstä, kansainvälisestä liiketoiminnasta ja talousasioista. Luonteeltani olen rauhallinen, tarkka, täsmällinen ja ainakin omasta mielestäni varsin huumorintajuinen. Olit sitten ostamassa tai myymässä, ota yhteyttä niin laitetaan asiat rullaamaan!

Service also in English.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Kaikki sujui hienosti ja nopeasti, huomioiden että välittäjä oli toiminut tehtävässä vasta muutaman kuukauden.
9
Välittäjän suhteen kaikki sujui erittäin hyvin, hän piti meidät hyvin ajantasalla mahdollisista muista kiinnostuneista. Ainut mutka matkassa oli, kun pankin virallista lainapäätöstä piti odottaa. Tätä ei oltu ilmeisesti myyjän ja välittäjän puolelta otettu oikein huomioon. Loppu hyvin, kaikki hyvin kuitenkin. Kokonaiskuva on oikein hyvä, voisin itse käyttää samaa välittäjää, jos myyn jossain vaiheessa asuntoa.
Tiia-Maria Tuulikki NylanderOstaja
10
Hienosti pysyttiin aikataulussa ja kaupat tuli. Välittäjä piti huolta, että kaikki sujui mainiosti.
10
Myyntiprosessi sujui hyvin. Positiivinen yllätys oli, että asunnosta saimme paljon suuremman hinnan kuin Remax aluksi arvioi
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste