Miina VarjonenFinnishEnglishGermanSwedish

Myyntineuvottelija

RE/MAX Capital | Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy

040 736 1361

miina.varjonen@remax.fi


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Olen erittäin tyytyväinen teiltä saatuun palveluun. Miina myi asuntomme 20k korkeampaan hintaan kuin muiden välittäjien arvio oli. Asuntomme kävi arviomassa 5 välittäjää. Miina valikoitui välittäjäksemme hinta-arvion lisäksi myös selkeimmän palkkiojärjestelmän takia. 3D- ja valokuvaus kuuluivat välityspalkkioon, jonka päälle tuli ainoastaan kulu isännöitsijän todistuksesta. Tulen varmasti suosittelemaan Miinaa välittäjää tarvitseville. Ensiluokkaista palvelua 6/5.
10
Välittäjä toimi kiitettävästi koko prosessin ajan. Viestikysymyksiini vastasi heti ja jos ei heti osannut vastata antoi välitietoja koko ajan.
10
Miinan toiminta oli alusta alkaen hyvin ystävällistä ja ammattitaitoista, vaikka kokemus vuosia ei niin kovin paljoa vielä ollutkaan. Näkemys hintapyynnöstäkin oli ennemmin omien ajatusten ylä- kuin alarajoilla. Tästä huolimatta Miina myi asunnon kahdessa päivässä! Myös kaupantekoon liittyvät käytännön asiat hän hoiti luotettavasti ja varmoin ottein. Voin suositella lämpimästi Miinaa, jos tarvitaan hyvää välittäjää.
Sari KolehmainenMyyjä
10
Kaikki meni hyvin ja tiedotus oli erinomaista.
9
Välittäjä toimi kullanarvoisena välikätenä ja näin ensiasunnon ostajana toimi apuna sen suhteen mitä tulee huomioida kun kiinteistön ostaa. Jos ei heti osannut vastata niin selvitti ja palasi asiaan. Plussaa myös siitä että yhteydenpito ei rajoittunut "virastotyöaikaan" vaan puhelinsoiton saattoi saada yhdeksältä illalla. Pienenä miinuksena hampaankoloon jäi se, että asuntoa ostettaessa oli mielikuvana et että putkiremontti olisi valmis kun kaupat tehdään, mutta ei ollutkaan (tämä ei tietysti välittäjän vika) ja tieto tästä olisi ollut kiva saada aikaisemmin kuin kauppakirjan allekirjoitushetkellä. Lisäksi kiinteistön konehallin hallintaoikeus siirtyy meille hieman kiinteistöä myöhemmin ja välittäjän kanssa oli keskustelua että saisimme viedä omia tavaroitamme halliin myös. Tämä ei sitten toteutunutkaan. Ei tietysti kovin isoja juttuja, mutta näin loppusuoralla pari takapakkia jäi mieleen :)
9
Ensivaikutelma välittäjästä positiivinen, kun tavattiin. Vaikka myytävä kohde oli haastava (todella vaikea myytävä, kokonaisuus/paikkakunta), niin välittäjä otti tehtävän vastaan. Hintapyyntöäni ei yritetty missään vaiheessa polkea alaspäin, jotta olisi ollut helpompi saada kohde myytyä. Tästä lisäplussaa. Välittäjältä saamani neuvonta ja opastus oli myös kullan arvoinen. Yhteydenpito toimi loistavasti alusta loppuun asti, ja sain ajantasaista tietoa jatkuvasti. Olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen, ja voin suositella välittäjääni myös muille.
Hannu SalmiMyyjä
10
Miina on ihan huippu välittäjä, erittäin ammattitaitoinen, sai asunnon myytyä 4 päivässä ja ensimmäisellä näytöllä! Todella hyvin pitää osapuolet ajantasalla missä mennään. Kaikki hoidettiin viimeisen päälle. Älkää vaan päästäkö Remaxin kirjoilta pois. Erittäin iso suositus ja kiitos ammattitaitoisesta välittäjästä. +10
Antti LahtinenMyyjä
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste