Ulla Majakero
10
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Ulla MajakeroFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, IAT

RE/MAX Asuntoneliöt | Asunnonkatu Oy

0400 225 608

ulla.majakero@remax.fi

Olen asiakaspalvelun, markkinoinnin ja myynnin pitkänlinjan ammattilainen, jolla on aito halu auttaa Sinua kaikissa asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvissä asioissa.
Palvelen asiakkaitani aina ajatuksella, että pääsemme asiakkaani kannalta parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Parhaat tulokset saavutetaan toimimalla asiakkaan kanssa yhdessä tehtyjen suunnitelmien mukaisesti. Tehdään yhdessä asunto- ja kiinteistökaupasta mahdollisimman vaivatonta ja sujuvaa.

Toimin koko pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, joskin Keskisellä Uudellamaalla asunvana ja monessa harrastuksessa mukana olevana ja olleena, tunnen sen alueen kiinteistö- ja asuntokaupan, tarjolla olevat palvelut, harrastus- ja liikuntamahdollisuudet erityisen hyvin. Minulla on myös kokemusta myymälätilojen ja -liikekiinteistöjen vuokrauksesta, sekä erikoisvähittäiskaupan liiketoiminnasta.

Ota minuun yhteyttä, kun olet myymässä, vaihtamassa, vuokraamassa tai ostamassa asuntoa tai kiinteistöä. Kauttani saat käyttöösi maailman suurimman kiinteistönvälitysketjun näkyvyyden ja palvelut, tuen ja työkalut.
Tavoitat minut numerosta +358 (0)400 225 608 tai sähköpostitse ulla.majakero@remax.fi.

Do not hesitate to contact me, if you need any help finding a new home to buy or you would like to sell your current home, I´m happy to help you.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Homma hoitui hyvin ja vaivattomasti! Kiitos.
10
Aivan loistavaa toimintaa. Asiakkaalle jäi vain kypsien marjojen poiminta. Huippumyyjä.
10
Hyvin meni
9
Ammattitaitoinen
10
Ulla Majakeron kanssa yhteistyö toimi ammattimaisesti ja mutkattomasti ensi hetkestä aina kaupantekotilaisuuteen saakka. Asuntokaupasta jäi positiivinen kokonaiskuva.
9
Välittäjä oli rehellinen ja reipas. Ajatuksemme osui monessa kohdin yksiin.
9
Ulla hoiti homman tosi hienosti! Jos oli kysyttävää hän vastasi välittömaästi kaikkeen mitä tuli oston yhteydessä esille! Suosittelen lämpimästi Ulla Majakeroa! Tiina O’Sullivan
Tiina O`SullivanOstaja
10
Kiitos paljon teille piykäjäntrisyydestä ja siitä,, että ette ollut heti luovuttamassa. Asunto ei ollut helpoin mahdollinen kaupattava, mutta te hoiditte homman loistavasti!
Mia ParkkinenMyyjä
9
Loistava Neljä päivää ja asunto oli myyty Ihana välittäjä Täysi kymppi teille päin Suosittelen
10
Todella kiva välittäjä jonka kanssa oli helppo asioida!
10
Erittäin aktiivine ja alusta asti tuli luottamus myyjään. Ammattitaitoinen. Nopea myynti.
Tiina Riikka HurskainenMyyjä
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste