Content

HAE VÄLITTÄJÄÄ

Voit olla suoraan yhteydessä haluamaasi RE/MAX-välittäjään. Hae välittäjää nimen, toimiston tai kaupungin perusteella.

HAE TOIMISTOA

Voit olla suoraan yhteydessä haluamaasi RE/MAX-toimistoon. Hae lähintä toimistoa nimen tai kaupungin perusteella.

OTA YHTEYTTÄ

RE/MAX Finland
Eteläranta 6
00130 Helsinki
puh. 020 753 4001
info@remax.fi

FacebookTwitter
  • slidebg1

Asunnon myynti onnistuneesti – RE/MAX Myynti ratkaisee

Ei ole yhdentekevää kuka kotiasi myy. Kiinteistönvälittäjä kannattaakin valita huolella. Tarjoamme sinulle asuntokaupan vahvinta myyntiosaamista. Luotettavan ja osaavan välittäjän avulla asuntosi myynti sujuu vaivattomasti.

Koulutetuilla välittäjillämme on kokemusta työskentelystä erilaisissa markkinatilanteissa, ja he pystyvät antamaan sinulle oikean hinta-arvion asunnostasi. Tarjoamme sinulle oman välittäjän, joka hoitaa neuvottelut ammattitaidolla ja ohjaa sinut sujuvasti asuntokauppaan liittyvien kysymysten läpi.

Kaikki välittäjämme voivat palvella asiakkaitaan myös yli aluerajojen. Näin varmistamme, että asiakkaanamme saat parhaan mahdollisen palvelun – asunnot myydään parhaaseen mahdolliseen hintaan ja mahdollisimman nopeasti.

Markkinoinnissa pystymme tarjoamaan sinulle ylivoimaisen hyödyn – meillä on Suomessa laajin internetnäkyvyys. Osaamisestamme kertoo myös se, että maailmanlaajuisesti olemme edustettuna yli 90 maassa.

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

 

Tilaan ilmaisen arvion asunnostani.

* Nimi:
* Puhelinnumero:
Sähköposti:
Viesti:
Katuosoite:
* Postinumero:
Postitoimipaikka:
RE/MAX toimisto:

Tutustu tästä vinkkeihin asunnon myyntiä varten:

Ilmainen asunnon hinta-arvio
1.
Lähetä oheinen lomake ja tilaa ilmainen arvio asunnostasi. Lähimmän RE/MAX -toimiston välittäjä ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös valita toivomasi välitystoimiston asuntosi sijainnista riippumatta.
 
Suunnitelma asunnon myymiseksi
2.
Käy välittäjämme kanssa läpi tehokas RE/MAX Kodinmyyntisuunnitelma ™. Asunnon myyntisuunnitelman myötä olet koko ajan selvillä asuntosi myyntiin liitttyvistä kuvioista. Kodinmyyntisuunnitelma on palvelulupauksemme sinulle, jotta voisit huoletta jättää asuntosi myynnin ammattitaitoisen välittäjämme käsiin.
 
Valitse palvelupaketti
3.
Valitse yhdessä välittäjämme kanssa sinulle sopiva RE/MAX Palvelupaketti. Valitsemasi palvelupaketti sisältää asunnon myyntiin ja markkinointiin sekä esimerkiksi kohteen näyttöihin ja kauppakirjoihin liittyviä asioita.
Valitse välittäjä
Lue täältä tärkeät neuvot välittäjän valintaan. Tiesitkö, että suurin osa asunnon ostajista haluaa ostaa asunnon kiinteistönvälittäjältä turvallisuuden vuoksi? Ammattitaitoiset välittäjämme saavat asunnostasi paremman hinnan kuin mitä saisit myymällä asuntoa itse.
 
Tarjouskauppa
Se on RE/MAXin Tarjouskauppa, joka kannattaa. Asuntojen tarjouskaupassa välittäjä ja asunnon myyjä määrittävät lähtöhinnan, minkä jälkeen asunnosta kiinnostuneet ostajat esittävät tarjouksensa, joista myyjä valitsee mieleisensä. Lue lisää ja vakuutu.
 
Katso uusin TV-mainoksemme
Katso uusin TV-mainoksemme.
Asunnon myyntivinkit
Lue täältä tärkeät myyntivinkit. Kodin myymisessä on asunnon sijainnin lisäksi muitakin tekijöitä, jotka vaikuttavat asuntokaupan onnistumiseen. Asunnon oikea hinnoittelu ja muun muassa asunnon tehokas markkinointi edesauttavat myyntiä merkittävästi.
 
Muuttajan muistilista
Katso myös Muuttajan muistilista. Muuttajan muistilistasta löydät tarpeellista tietoa vanhan asuntosi onnistuneen myymisen jälkeen ja uuden kodin löydyttyä.