Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste Sivuston käyttäjille ja asiakkaille

Tätä sivustoa ylläpitää REF Real Estate Franchises Oy Eteläranta 6 00130 Helsinki (myöhemmin “RE/MAX” tai “me”). Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, kuinka keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi rekisterinpitäjänä tällä verkkosivustolla tai muissa palveluissa joita tarjoamme sinulle asiakkaanamme.

1. Henkilötietosi

Tällä sivustolla vierailusi aikana keräämme automaattisesti seuraavia henkilötietoja:

• Tietoja sivuista, joilla vierailit tällä sivustolla,

• Vierailusi päivämäärä ja aika,

• IP osoitteesi,

• Käyttämäsi selain,

• Verkkosivusto (URL) jolla vierailit ennen vierailua tällä sivustolla ja

• Tiettyjä evästeitä (katso luku 2.1. alapuolella).

Lisäksi keräämme kaikki ne tiedot, jotka lähetät meille verkkosivustoa käyttäessäsi.

 

RE/MAX franchising verkostoon kuuluvilta jäseniltä saamme käyttöömme lisäinformaatiota henkilötietoihin liittyen. Tässä tarkoituksessa käsiteltäviä henkilötietoja ovat:

• nimesi;

• osoitteesi;

• puhelinnumerosi;

• sähköpostiosoitteesi;

• toimeksiantosi ja niihin liittyvät toimeksiantotiedot

• yksittäisiä kiinteistö – ja osakekauppoja koskevia tietoja


Niissä tapauksissa, joissa pyydämme antamaan meille henkilötietoja, ei ole velvollisuutta tehdä niin, mutta ellet anna tarvitsemiamme tietoja, et voi käyttää kaikkia verkkosivustomme palveluita tai ylipäätään saada täyttä hyötyä kiinteistönvälityspalveluistamme.


2. Evästeet, Google Analytics, Facebook ja AddThis liitännäiset


2.1. Evästeet

Tämä verkkosivusto käyttää niin sanottuja evästeitä. Eväste on pieni tiedosto, joka voidaan asentaa tietokoneellesi, kun vierailet sivustolla. Yleensä evästeitä käytetään, kun sivuston vierailijoille tarjotaan lisätoimintoja sivustolla. Niitä voidaan luoda esimerkiksi seuraamaan vierailuasi sivustolla ja tukemaan liikkumistasi sivustolla ja auttaa sinua palaamaan haluamaasi paikkaan sivustolla sekä muistamaan suosikkisi ja muut asetuksesi, kun vierailet sivustolla uudelleen. Evästeet eivät voi käyttää, lukea tai muokata mitään muita tietoja tietokoneellasi.

Useimmat tällä sivustolla käytettävät evästeet ovat niin sanottuja istuntoevästeitä. Ne poistuvat automaattisesti, kun poistut verkkosivustolta. Toisaalta pysyvät evästeet pysyvät tietokoneellasi, kunnes itse poistat ne selaimeltasi. Käytämme pysyviä evästeitä tunnistaaksemme sinut, kun vierailet seuraavan kerran sivustollamme.

Mikäli haluat hallita tietokoneeseesi asennettuja evästeitä, niin voit muokata selainasetuksiasi siten, että selaimesi ilmoittaa aina kun sivusto haluaa asentaa evästeen tai voit kieltää evästeiden käytön kokonaan. Voit myös poistaa evästeitä, jotka on jo asennettu tietokoneellesi. Lisätietoja näistä toiminnoista saat selaimesi Ohje -valikosta.

Huomaa kuitenkin, että evästeiden poistaminen käytöstä saattaa vaikuttaa käyttökokemukseesi ja/tai estää sinua saamasta täyttä hyötyä verkkosivustostamme.

2.2. Google Analytics

Tämä sivusto käyttää Googlen, Inc:n, 1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, USA (”Google”) tarjoamaa Google Analyticsiä. Google Analytics käyttää evästeitä, jotta voimme analysoida, miten käytät tätä verkkosivustoa. Sivuston käyttämästä evästeestä syntyvät tiedot välitetään ja tallennetaan Googlelle Yhdysvaltojen palvelimille. Jos tämä sivusto anonymisoi IP-osoitteet, Google katkaisee IP- osoitteen EU:n jäsenvaltiossa tai muussa ETA-valtiossa ennen sen lähettämistä Yhdysvaltoihin. Vain poikkeustilanteissa koko IP-osoite lähetetään Googlen palvelimiin Yhdysvalloissa ja katkaistaan siellä. Google käyttää näitä tietoja sivuston käytön arvioimiseen, verkkosivujen toimijoiden verkkosivujen toiminnan raportointiin ja muihin verkkosivustojen toiminnan ja internetin käytön palveluihin. Google ei liitä IP- osoitettasi muihin Googlein hallussa oleviin tietoihin. Voit estää Googlea keräämästä tietoja (myös IP- osoitteesi) evästeiden avulla ja näiden tietojen käsittelyä lataamalla tämän selaimen laajennuksen ja asentamalla sen: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Lisätietoja käyttöehdoista ja tietosuojasta on Google Analyticsin käyttöehdoissa tai Google Analyticsin tietosuojalausekkeessa. Huomaa, että tällä sivustolla Google Analyticsia täydentää ”gat. anonymizeIp ();” IP- osoitteiden nimettömän keräämisen varmistaminen (IP-peittäminen). 

2.3. Facebook liitännäiset (Like-painike)

Sivustomme integroituu Facebook Inc.:n ylläpitämiin sosiaalisen verkoston liitännäisiin, 1601 Willow Road, Menlo Park, Kalifornia, 94025, USA. Facebook-liitännäisille on ominaista Facebook-logo tai ”Like-painike” (”Like”) sivuillamme. Löydät yleiskatsauksen Facebook-laajennuksista täältä: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Kun vierailet sivuillamme, liitännäinen muodostaa yhteyden selaimen ja Facebook-palvelimen välillä. Facebook saa siis tiedon, että olet käynyt verkkosivustollamme IP-osoitteestasi. Jos klikkaat Facebookin ”Like” -painiketta, kun olet kirjautunut Facebook-tiliisi, voit linkittää sivusi sisällön Facebook-profiiliisi. Näin Facebook voi verrata sivustollamme vierailua käyttäjätunnuksesi kanssa. Huomautamme, että meillä tämän verkkosivuston tarjoajana ei ole tietoa lähetettyjen tietojen sisällöstä tai siitä, miten Facebook käyttää sitä. Lisätietoja on Facebookin tietosuojalausunnossa osoitteessa http://de-de.facebook.com/policy.php.

Jos et halua, että Facebook voi yhdistää vierailusi verkkosivustollamme Facebook-tiliisi, kirjaudu ulos Facebook-tilistäsi ennen vierailua verkkosivuillamme.

2.4. AddThis liitännäinen

Sivustomme käyttää myös sosiaalista bookmarking-lisäosaa nimeltä ”AddThis”, jota toimittaa Oracle Corporation, 500 Oracle Parkway, Redwood Shores, CA 94065 (”Oracle”). AddThisin kautta Oracle tarjoaa meille myös web-analyysipalveluja. AddThis käyttää evästeitä kuvattujen toimintojen toteuttamiseen. Oracle kerää tietoja, kuten IP-osoitettasi tai käyttäytymistämme verkkosivuillamme, arvioidaksesi verkkosivustosi käyttöä ja kerää anonymisoituja raportteja verkkosivujen toiminnasta. Oracle käyttää näitä tietoja tarjoamaan sinulle kohdemainontaa. Oracle voi siirtää kerätyt tiedot palvelimiinsa tai kolmansille osapuolille EU: n / ETA: n ulkopuolelle.

Lisätietoja kerättyjen tietojen luokista ja niiden käsittelystä on saatavissa osoitteesta http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy.

Voit kieltää tietojen keräämisen Oraclen toimesta osoitteessa http://www.youronlinechoices.eu/. olevien ohjeita avulla.

 

3. Mihin tarkoituksiin käytämme tietojasi

Käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme tämän sivuston sinun käyttöösi, luodaksemme käyttötilastoja, parantaaksemme ja kehittääksemme tätä verkkosivustoa, tarjotaksemme sinulle kiinteistönvälityspalveluja, vastataksemme pyyntöihisi ja viesteihisi; jos olet tilannut uutiskirjeemme, lähettääksemme sen sinulle, ottaaksemme sinuun yhteyttä kiinteistöistä, osakehuoneistoista tai palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua, sekä analysoidaksemme tietojasi kootusti kehittääksemme liiketoimintaamme.

 

4. Tietojen käsittelyn oikeusperuste

Tietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste on oikeutettu intressimme (EU:n tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaan, ”GDPR”).

Jos käsittelemme tiettyjä henkilötietojasi, jotka saamme toiselta franchising-verkostomme jäseneltä, etenkin franchisingottajiltamme, käsittelyn oikeusperuste on 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisen suostumuksesi, jota sinulta pyydetään erillisesti. Kun sinulta pyydetään suostumustasi, voit peruuttaa suostumuksesi, milloin tahansa. Kuitenkaan tämä ei vaikuta tietojesi käsittelyn lainmukaisuuteen suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista.

 

5. Tiedonannot ja tietojen siirtäminen

Mikäli se yllämainituissa tarkoituksissa on välttämätöntä, niin siirrämme henkilötietojasi seuraaville vastaanottajille:

• Franchisingantajallemme PMSCS REAL ESTATE FRANCHISING, INC., Alpenstrasse 15, Postfach 7863, CH-6302, Zug, Switzerland (“RE/MAX Europe”) sekä RE/MAX Europe’n muut franchisingottajat ja näille kuuluvat franchisingottajat;

• GryphTech Inc., 2595 Skymark Avenue, Suite 206, Mississauga, Ontario, Canada ja

• Muut IT palveluiden tarjoajat joita hyödynnämme.


Jotkut edellä mainitut vastaanottajat sijaitsevat tai käsittelevät henkilötietoja maasi ulkopuolella. Tietosuojan taso toisessa maassa voi olla eri kuin maassasi. Siirrämme henkilötietojasi kuitenkin vain maihin, joissa EU:n komissio on katsonut päätöksellään olevan riittävä tietosuoja tai ryhdymme itse toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, että kaikki vastaanottajat tarjoavat riittävän tietosuojan. Teemme tämän esimerkiksi tekemällä asianmukaisia tiedonsiirtosopimuksia, jotka perustuvat standardiseuraamuslausekkeisiin (Standard Contractual Clauses) (2010/87 / EY ja / tai 2004/915 / EY). Sopimukset ovat saatavilla pyynnöstä info@remax.fi.


6. Säilytysajat

Säilytämme automaattisesti keräämämme tietosi vierailultamme sivustollamme enintään kuuden kuukauden ajan.

Jos olet tilannut uutiskirjeemme, säilytämme sähköpostiosoitteesi, kunnes katkaiset uutiskirjeemme tilauksen. Jos olet rekisteröitynyt verkkosivustollamme, säilytetään tietojasi niin kauan kuin tilisi on olemassa ja sen jälkeen vain niin kauan kuin tietojesi säilyttämiseen liittyy oikeudellisia velvoitteita.
Tämän lisäksi säilytämme henkilötietojasi, joita saamme franchisingketjumme muilta jäseniltä ainakin liiketoimintasuhteesi päättymiseen näiden muiden franchisingketjumme jäsenten kanssa niin kauan kuin on olemassa lakisääteisiä säilytysvelvoitteita tai mahdollisia kanneaikoja, jotka eivät ole vielä vanhentuneita.

 

7. Oikeutesi ja muutoksenhakukeinosi

Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaan sinulla on (i) oikeus tarkistaa, onko sinusta ja millaisia henkilötietoja meillä on sinusta sekä pyytää pääsyä näihin tietoihin tai pyytää kopiota niistä , (ii) pyytää henkilötietojesi oikaisemista, täydentämistä tai poistamista, mikäli ne ovat epätarkkoja tai niitä ei ole käsitelty sovellettavien vaatimusten mukaisesti, (iii) pyytää rajoittamaan henkilötietojesi keräämistä, käsittelyä tai käyttöä, iv) tietyissä olosuhteissa oikeutetuista syistä vastustamaan henkilötietojesi käsittelyä (v) siltä osin kuin tietojasi käsitellään suostumuksesi perusteella, pyytää tietojesi siirtämistä, (vi) tietää kolmannet osapuolet, joille henkilötietojasi siirretään ja (vii) antaa ohjeita siitä, miten tietojasi on käsiteltävä kuolemasi jälkeen, mikäli se on tarkoituksenmukaista. Mahdollisissa valituksissa, sinulla on oikeus tehdä valitus myös toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle.

 

8. Yhteystietomme

Voit olla yhteydessä meihin:

REF Real Estate Franchises Oy | REMAX Suomi Pasi Aalto
Eteläranta 6 00130 Helsinki
info@remax.fi

020 753 4001
Tämä tietosuojaselosteen laatimispäivämäärä on 24.5.2018